Филмот „До Балчак’’ премиерно пред струмичката публика на 4 декември

Кино проекција на филмот  на Столе Попов „До Балчак’’ на 4 декември (четврток) премиерно ќе се прикаже и во Струмица. Проекцијата  е закажана за 20 часот во НУЦК „Антон Панов’’, а влезницата ќе чини 100 денари.

Comments are closed.