Погледнете го филмот кој го промовира градот Струмица

Играно – документарниот филм „Come to Strumica“ е еден од резултатите на проектот ,,Развој на алтернативни форми на туризам,, финансиран од ЕУ преку ИПА програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Република Грција.

Comments are closed.