Компанијата „ТианДе’’ бара работници

Светски познатата компанија „ТианДе’’ нуди можност за одлична дополнителна заработка. Не ја пропуштајте можноста да бидете меѓу првите кој што ќе започнат, не заборавајте просперитетот и можностите се многу големи од самиот почеток.

Потребни се амбициозни луѓе, кои сакаат part time job.
Нудиме: обуки, мултилевел систем, каталошка продажба, почетна загарантирана заработка, набавка и испорака истиот ден, работно време кое Вие сами го креирате. Почуствувајте се возвишено со производи произведени на природна база (Тебетски).
Вашето CV можете да го испратите на aleksandar@tiande.mk

 

 

Comments are closed.