Струмичките пожарникари со три интервеции за седум дена

Три интервенции ја одбележале минатата работната недела на Територијалната противпожарна единица во Струмица.
Од 13 – 19 октомври, пожарникарите гаснеле запален оџак на семејна куќа во Струмица и две запалени ПМВ возила. Едно во градот, второто во Ново Село.

Comments are closed.