Учениците од СОУ „Димитар Влахов’’ во акција на чистење на училишниот двор

Учениците и наставниците од СОУ „Димитар Влахов“ Струмица денеска се приклучија кон големата национална акција „Македонија без отпад’’.

Тие го чистеа училишниот двор од отпадоци и ги собираа отпадните лисја од дрвјата.

Comments are closed.