Меѓународно рели крос во Струмица

Кај реката Тркања, на влезот на Струмица од страната на Валандово, денеска се одржа Меѓународнотo рели крос со теренски возила и автомобили на патекатаНа релито учествувуваа 36 возачи кои се натпреваруваат во три категории – теренски возила, олд- тајмери (постари од 30 години) и автомобили.

Вечерва во хотелот ,,Тивериопол” ќе бидат доделени наградите за најбрзите возачи.

1920490_644406582342590_1212084479199164957_n 10600380_644406305675951_4479832282178139096_n 10403644_644406835675898_373158782179915284_n 10635906_644407322342516_2942879718296939263_n 1898074_644406005675981_1948975222079806034_n10696197_644407405675841_294676183739901789_n 10702032_644407102342538_2879965569655058728_n

 

Comments are closed.