Поради дефект без вода ќе бидат неколку улици во градот

Поради дефект во водоводната мрежа од 9 до 14 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето на следните улици: улица „Гоце Делчев“ и тоа времените дуќани и куќните броеви од 30 до 40, улица „Ѓорѓи Трајков“ куќни броеви од 7 до 23 и од 22 до 28 и улицата „Цар Самоил“ до улицата „Дрварска“.

Comments are closed.