Струмичката противпожарна единица со четири интервенции

Во изминатата недела, пожарникари интервенирале четири пати на територијата на градот и населените места. Во два случаи, ти е гаснеле опожарен дел од покуќнина, миеле коловоз од отпадни води и интервенирале во отварање на заклучен стан.

Comments are closed.