Струмичките пожарникари имале четири интервенции за недела

Четири интервенции во градот ја одбележаа работната недела на Територијалната противпожарна единициа од 8 – 14 септември.

Пожарникарите гаселе на три места запален отпаден материјал, а во една семејна куќа во раните утрински часови локализирале пожар кој избил во кујната.

Comments are closed.