Сообраќајна незгода на ,,Младинска”

Вечерва дојде до сообраќајна незгода на улицата ,,Младинска”, во близина на ,,Кожарата”

Како што вели очевидец, до незгодата најверојатно дошло кога возачот на автомобилот марка ,,Опел” додека се движел по улицата удрил во совозачкото место на автoмобилот марка ,,Фолцваген” при што е направена материјална штета.

Comments are closed.