Детското оделение и градинките добија јорганчиња како донација

Преку ЦКРМ – Скопје, Црвениот крст од Струмица како донација доби 200 јорганчиња од фирмата „Комфи Ангел’’ од Прилеп.

Младите од Црвениот крст – Струмица во текот на вчерашниот ден поделија јорганчиња помеѓу Детско оделение при ЈЗУ „Општа болница’’ и детските градинки.

Comments are closed.