Вечерва продолжува „Стрит баскет 2014’’

Во дворот на гимназијата „Јане Сандански’’ од 19 часот започнува вториот ден од турнирот во кошарка „Стрит баскет 2014’’. Оваа е распоредот на натпревари кој ќе се одржат вечерва.

Comments are closed.