ЕДУ СПРИНГ ВИ ПОСАКУВА СРЕЌЕН ПОЧЕТОК НА УЧЕБНАТА 2014/2015 ГОДИНА!!!

ОБОЈТЕ ГО СВЕТОТ СО ЕДУ СПРИНГ!

ЕДУ СПРИНГ-Центар за едукација и интелектуални услуги, Струмица на сите ученици им посакува среќен почеток на учебната 2014/2015 година!

КВАЛИТЕТНА ЕДУКАЦИЈА ЗА ВАС И ВАШИТЕ ДЕЦА…

“Креативноста во начинот на изведба на наставата доаѓа на прво место, особено кај курсевите наменети за најмладите, за кои нудиме интересни и продуктивни методи, сè со цел за успешно совладување на говорните вештини. Активна употреба на модерни надгледни средства и користење на дополнителни материјали кои се соодветно подготвени за секој час, а кои допринесуваат за збогатување и разновидност во наставата, се наши примарни и приоритетни алатки.

Нашиот тим будно ги следи сите светски трендови во образованието и ги имплементира сите најнови и најпродуктивни методи на учење во своето работење. Младиот, енергичен, амбициозен, а сепак искусен тим е во тек со сите случувања, наставни методи, техники, технологија, наставни средства и помагала и ги воведува во својата настава за сите возрасти, прилагодувајќи ги во домашни услови, нудиме неконвенционална, модерна настава, која ви дава брзи резултати, изучување на јазик на најсоодветен начин, со цел постигнување разбирање и говорење на истиот близу мајчин јазик.

Нашата цел, од самиот почеток е нашите ученици да станат одлични познавачи на јазикот кои ќе комуницираат и флуентно ќе го користат истиот во секакви услови. Овој високо квалитетен пристап и едукација ние ги нудиме по цени прилагодени на наш стандард, се со цел услугите на изучување на јазик да не бидат престиж, туку да бидат достапни секому.

Пред Еду Спринг,  во нашиот град во наставата и изучувањето на странски јазици сеуште се користеа некои застарени и непродуктивни методи за изучување на јазик, ние направивме револуција во тој поглед и спроведовме сосема нов, свеж и продуктивен пристап на изучување јазици и воопшто во наставата.” Порачува тимот на Еду Спринг.

КУРСЕВИ ЗА СИТЕ ВОЗРАСТИ СО РАЗЛИЧЕН ИНТЕНЗИТЕТ!

АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА ПРЕТШКОЛСКА ВОЗРАСТ, ОСНОВЦИ, СРЕДНОШКОЛЦИ, СТУДЕНТИ И ВОЗРАСНИ

ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ЗА ВОЗРАСНИ И ДЕЦА

КУРСЕВИ ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ ЗА ЈАВНИ СЛУЖБЕНИЦИ

ИНДИВИДУАЛНА И ГРУПНА НАСТАВА

ПОДГОТОВКА ЗА МЕЃУНАРОДНИ ИСПИТИ

ИЗДАВАЊЕ НА ПОТВРДИ ЗА ПОЗНАВАЊЕ НА СТРАНСКИ ЈАЗИК

СУДСКИ ПРЕВОДИ ОД СИТЕ ОБЛАСТИ

ДЕЛАТА ГОВОРАТ ЗА КВАЛИТЕТОТ, А НАШИТЕ ДЕЛА ГОВОРАТ-НАЈДОБРИ!

СЕГА СО ПРОШИРЕН КАПАЦИТЕТ, НА УШТЕ ЕДНА ЛОКАЦИЈА ВО ГРАДОТ НА Ул. Маршал Тито бр.172 локал 9 Зелена Зграда наспроти СОУ Никола Карев

ВИСОКО ОБУЧЕН И ПОСВЕТЕН ТИМ НА ПРОФЕСОРИ

КВАЛИТЕТНА НАСТАВА ПО СВЕТСКИ РЕНОМИРАНИ ПРОГРАМИ

МОДЕРНО ОПРЕМЕНИ УЧИЛНИЦИ СО НАЈНАПРЕДНА ТЕХНОЛОГИЈА,

ИНТЕРАКТИВНА НАСТАВА И УПОТРЕБА НА IWB SOFTWARE (ИНТЕРАКТИВЕН СОФТВЕР ЗА БЕЛА ТАБЛА)

ОН ЛАЈН ВЕЖБИ, АУДИО-ВИЗУЕЛНИ МАТЕРИЈАЛИ, ФЛЕШКАРТИ, ПОСТЕРИ

БРИЛИЈАНТ СМАЈЛИС-Програма за едукација на деца на возраст од 3-6 год.

РАНО ИЗУЧУВАЊЕ НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК НИЗ ИГРА И ПЕСНА!

ПОДАРЕТЕ МУ ПОДАРОК НА ВАШЕТО ДЕТЕ ОД ЖИВОТНА ВАЖНОСТ!

НАШАТА ПРОРАМА ВЛИЈАЕ ПОЗИТИВНО ВРЗ КОМПЛЕТНИОТ ПСИХО-МОТОРЕН  И ЕМОЦИОНАЛЕН РАЗВОЈ НА ВАШЕТО ДЕТЕ!

2 ПАТИ НЕДЕЛНО ПО 60 МИН.-РЕДОВЕН БРИЛИЈАНТ СМАЈЛИС КУРС

НАЈНОВО! НА ВАШЕ БАРАЊЕ-ПРОШИРЕНА БРИЛИЈАНТ СМАЈЛИС ПРОГРАМА

3 ПАТИ НЕДЕЛНО ПО 90 МИН.-БРИЛИЈАНТ СМАЛИЈС ЛОНГ

МНОГУМИНА СЕ УВЕРИЈА!

БИДИ И ТИ ДЕЛ ОД ГОЛЕМОТО ЕДУ СПРИНГ СЕМЕЈСТВО!

Информации и пријавување:

Еду Спринг-Центар за едукација и интелектуални услуги

ул.Братство Единство 7/2-3 Струмица  наспроти ТА Лагуна Травел секој раб. ден. Од 08.00h-20.00h

 Нова локација на ул. Маршал Тито бр. 172 Локал 9, Зелена зграда наспроти СОУ “ Никола Карев” секој раб. ден, од 11.00h do 18.00h.

тел.   034/321-121,  078/206-822, 078/204-802

e-mail: spring_edu@yahoo.com

  FB- EDU SPRING

Comments are closed.