Поради дефект прекинато е водоснабдувањето на неколку улици во градот

Поради дефект на водоводна цевка до 12,00 часот ќе биде прекинато  водоснабдувањето на корисниците на улиците „Јајце“, „Битолска“ и дел од „Светозар Марковиќ“. Екипите на Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ работат на отстранувањето на дефектот.

Comments are closed.