Лила Филиповска водител на Струмица опен фест

Непосредно пред почетокот на големите случувања организаторите најавија дека на сцената во текот на последните три фестивалски денови ќе се дружиме и со Лила Филиповска. Таа ќе се јави во улога на водител, откако минатата година на нејзино место беше спојот на К-15 и Еден на еден со Стојне Стојанова и Жарко Димитриоски.

Comments are closed.