Се санираа дупките на четири улици во градот

Во рамките на акцијата за крпење на дупките во градот, денеска се работеше на четири улици. Со асфалт се пополнија дупките на улицата „Крушевска Република“, од кружниот тек кај ЕВН до улицата „Младинска“ од левата страна. Исто така се санираа и дупките на улиците „Максим Горки“, „Маршал Тито“ и „Ванче Прке“.

Comments are closed.