Одбележени 63 години од убиство на петте струмички студенти

Со полагање на цвеќе и пригодна свеченост, во Малиот градски парк денеска се одбележи 63 години од убиство на петте струмички студенти: Ѓорги Јарамов, Борис Белев, Ѓорги Костуранов, Стево Топчев и Мирко Пецев.

Comments are closed.