Лицата со телесен инвалидитет приредија концерт во Струмица

Членови на Националниот сојуз на лица со телесен инвалидитет „Мобилност’’ – Македонија синоќа на струмичкиот плоштад одржа дваесетти музички фестивал во рамките на Струмица опен. Фестивалот се одржуваше за прв пат на отворено, а учествуваа 12 пеачи.

Comments are closed.