Денеска фестивал на блуз и рок музика во Струмица

„И ветар да вее… и бура да коси’’ – вака оргазнизаторите го најавија третиот по ред фестивал на блуз и рок музика „Parkstock’’ во Струмица кој поради временските неприлики не се одржа на 22 јули.

 

Фестивалот ќе се одржи во Амфитеатарот во градскиот парк Струмица, со почеток во 19 часот, а ќе настапаат:

BIG FOOT (Гевгелија)
DAVID NESKOSKI-TRIO (Прилеп)
FRIENDS (Струмица)

 

Comments are closed.