Струмичанката Ана-Марија Таневска прогласена за Мис на Македонија 2014

Струмичанката Ана-Марија Таневска беше прогласена за Мис на Македонија 2014 за Мис на Кичево, на изборот што синоќа беше организиран во клубот Имиџ во Кичево, пренесува Нова Македонија.

За прва придружничка на Таневска беше прогласена скопјанката Паола Анжиќ а како втора придружничка  Ивана Ѓорѓиевска од Струга.

За Мис шарм беше прогласена Сара Симиќ, а како најфотогенична девојка на изборот беше  прилепчанката, Адреа Николоска.

Повеќе на www.novamakedonija.com.mk

Comments are closed.

Web