Роденденска недела во ,,Разнопромет АС“

Од денеска па до 26 јули започнува роденденската недела на „Разнопромет АС’’. По повод двесет години од постоењто, „Разнопромет АС ‘’ ви нуди 10% попуст на 20.000 артикли, а со секоја сметка добивате гратис сендвич со сок или пиво.

ОД 21 – 26 ЈУЛИ ЦЕЛА НЕДЕЛА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА СВЕТСКИ БРЕНДОВИ:

ПОНЕДЕЛНИК (21 јули) – презентација на електрични алати и машини, косилки за трева, потопни пумпи, циркулари, борамашини, брусалици,  батериски штрафачи… Хидрофори, компресори, правосмукалки, потопни пумпи, циркулари..

ВТОРНИК (22 јули) – електрични алати и машини, косилки за трева, потопни пумпи, циркулари, бормашини, брусалици, штрафачи…

СРЕДА (23 јули)  – машини за перење, пегли, правосмукалки, вентилатори, санитарија, прекидачи, штекови…

ЧЕТВРТОК (24 јули) – специјализирани автомеханичарски алати

ПЕТОК ( 25 јули) – 20% на австриски ќерамиди од редовните цени за КЛАСИК и КЛАСИК ПРОТЕКТОР

САБОТА (26 јули) – парно греење и климатизација, котли на дрва, радијатори, вентили, пумпи

Comments are closed.