Новото урбано место во срцето на Струмица ве очекува! ,,Concept cafе”

Од синоќа на улицата Благој Јанков Мучето 30 официјално со работа започна и новиот кафич „Concept Cafe’’. Нешто ново и поинакво во градот. Кафичот се наоѓа до градската библиотека, a на вас останува да го посетите и проверете што тој посебно ви нуди.

Comments are closed.