“Кралот без круна” Миле Кузмановски утре во Хотел “St.George” Струмица – бидете таму

Македонскиот “Крал без круна” Миле Кузмановски утре (петок) ќе гостува во хотелот ,,St. George” – Струмица!

Бидете и вие дел од забавата со  популарниот Кузмановски и  уживајте во хитовите на кралот на македонската песна заедно со вкусните специјалитети на хотелот “St.George” – Струмица.

“Не кани ме”, “Крал без круна”, “Шприцер”, “Се што побарав од тебе господе” и многу други ќе имате прилика слушнете како звучат кога се изведени по популарниот Миле Кузмановски
Резеравации на телефон: 034-609-777 и 078-329-303

Хотелот „St. GEORGE’’ се наоѓа во улица Климент Охридски 105, и е дел од групација Тритерол.

 

Comments are closed.