Струмичанец на оригинален начин се извини на родителите

Струмичанецот Александар Трајков веројатно ги налутил своите родителите, а за да добие простување, решил да јавно да се извини и тоа на оригинален начин.

На голема хамер хартија напишал порака до родителите на која се извинува што повеќе од планираното останал на летување.
„ Извинување до мама и тато! Требаше да бидам еден ден во Грција, ама останав три и на враќање застанав во Будва на #SeaDanceFestival. Ве сака многу, вашиот син Александар’’.

Се надеваме дека ќе му простат. :)

Comments are closed.