Заврши второто пријавување од првиот уписен рок во трите струмички средни училишта

Заврши второто пријавување од првиот уписен рок во трите струмички средни училишта. Запишани нови 68 ученици.

изјава: Петар Киров, Оодделение за образование на општина Струмица.

 

 

 

Comments are closed.