СДСМ одржа завршен митинг во Турското маало во Струмица

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија одржа завршен митинг за парламентарните и претседателските избори во Турското маало во Струмица. 
Претседателот на СДСМ, Зоран Заев во говорот истакна дека е време за промени за нов почеток и Македонија конечно да тргне напред. И покрај дождливото време голем број на граѓани излегоа да ја дадат подршката на завршниот митинг на СДСМ.

 

Comments are closed.