Центар за странски јазици Лингва НОВА –УПИСИТЕ ЗА ВТОРИОТ СЕМЕСТАР СЕ ВО ТЕК!

Уписите за курсевите по сите странски јазици продолжуваат и следната недела!!!

Започнуваме со наставата од 10 ФЕВРУАРИ!
Повелете, пријавете се!
- КУРСЕВИ ЗА ДЕЦА ОД 4-6 ГОД.
- КУРСЕВИ ЗА ОСНОВЦИ.
- КУРСЕВИ ЗА СРЕДНОШКОЛЦИ И СТУДЕНТИ.
- КУРСЕВИ ЗА ВОЗРАСНИ.

Comments are closed.