ВИДЕО: Околу што Курир и Сител кренаа прашина во Струмица?!

Околу што Курир и Сител кренаа прашина во Струмица?!

 

Младинскиот совет, како непартиска организација која ги обедини младите од општина Струмица без разлика на партиската и верската припадност и која уште на формирањето доби поддршка од сите политички партии, во петгодишното постоење има реализирано стотина проекти од различни области.
И додека младите и граѓаните на Струмица се гордеат со делата на Младинскиот совет, провладините Курир и Сител се обидуваат да го оцрнат и омаловажат трудот на младите струмичани, презентирајќи инсинуации и шпекулации.
Зошто на Курир и Сител им пречи интеграцијата на младите во општеството?
Зошто на Курир и Сител им пречат успешните дела на младите во Струмица?
Зошто на Курир и Сител им пречи Струмица — општина по мерка на младите?
Зошто?
Погледнете го видеото. Тоа кажува се.
Со почит, општина Струмица.

 

Comments are closed.