Во четврток воениот оркестар во Струмица

Воениот оркестар на Армијата на Република Македонија на 07.11.2013 година (четврток) со почеток во 19 часот во НУЦК „Антон Панов“ ќе одржи концерт.

Поддржувачи на концертот се општина Струмица и НУЦК „Антон Панов“.

 

Comments are closed.