Програма на ФКТ ,,Ристо Шишков’’ за четврток

 

Програма на ФКТ ,,Ристо Шишков’’ за четврток, 13 септември

19:00 ч ПРОМОЦИЈА Ј. Плевнеш

 

20:30 ч

Македонски Народен Театар ЖИВОТОТ Е СОН 

режисер: Владо Цветановски

 

 

 

 

СВЕЧЕНО ЗАТВАРАЊЕ

Comments are closed.