Програма за среда на ФКТ ,,Ристо Шишков’’

Програма за среда на ФКТ ,,Ристо Шишков’’ 12 септември

19:00 ч

Театарска и филмска куќа АКТ АКТЕР ВО КУТИЈА 

режисер: Ментор Зумберај

 

 

 

 

20:00 ч

НУ Народен Театар ХЕНРИ VI

режисер: Џон Блондел

 

 

 

23:00 ч

Шифт Театар II ИЗВОРОТ НА СЛИКАТА

режисер: Барбара Новаковиќ

 

 

 

24:00 ч

1+1=1 Театарска Компанија КАСАНДРА

режисер: Деспина Сарафејду – Евангелиа Андрицану

Comments are closed.