Синоќа започна вториот ,,Стрит баскет“ – Струмица 2012

 

Синоќа со почеток во 21:00 часот, започна ,,Стрит баскет – Струмица 2012″ . Иако публиката ја наполни трибината и навиваше за своите фаворити, а натпреварувачите расположени за натпреварување, дождот не дозволи да првата вечер од турнирот во целост се заврши. Играта помеѓу Бабаларе и Флај достигна резултат од 6:4,  но беше прекината 6 минути пред завршетокот и ќе се заврши вечерва со почеток од 19:30  часот на втората вечер од турнирот.

Резултатите од останатите одиграни игри се: Пинк Пантер – Краш 6:5, Краш – Маф Маф 8:5,  Литл Лупе – Бабаларе 3:8.

                                                       Галерија

Comments are closed.