Category: Занимливости

На денешен ден (5-ти август)

statue_of_liberty_GENERIC

На денешен ден, 5-ти август во светот се случиле некои поважни настани меѓу кои:

 

Повеќе →

На денешен ден (4-ти август)

anne

На денешен ден, 4-ти август во светот се случиле некои поважни настани меѓу кои:

 

Повеќе →

На денешен ден (2 август)

2 avgust

На денешен ден, 2 август во светот се случиле некои поважни настани меѓу кои:

Повеќе →

На денешен ден (1-ви август)

Pakistan

На денешен ден, 1-ви август во светот се случиле некои поважни настани меѓу кои:

 

 

Повеќе →

На денешен ден (29-ти јули)

Samoil

На денешен ден, 29-ти јули во светот се случиле некои поважни настани меѓу кои:

Повеќе →

На денешен ден (27-ми јули)

June_Rebellion

На денешен ден, 27-ми јули во светот се случиле некои поважни настани меѓу кои:

 

Повеќе →

На денешен ден (26-ти јули)

fidel-castro-sm

На денешен ден, 26-ти јули во светот се случиле некои поважни настани меѓу кои:

Повеќе →

На денешен ден (25-ти јули)

vas

На денешен ден, 25-ти јули во светот се случиле некои поважни настани меѓу кои:

 

Повеќе →

На денешен ден (24-ти јули)

nuc

На денешен ден, 24-ти јули во светот се случиле некои поважни настани меѓу кои:

 

Повеќе →

Принцот Вилијам и неговата сопруга Кејт Мидлтон одлучија како ќе се вика нивниот син

princ

Војводата и војвотката од Кембриџ, принцот Вилијам и неговата сопруга Кејт Мидлтон објавија дека нивниот син ќе се вика Повеќе →