Category: Занимливости

ФОТО: Животот во Англија

Доколку ја посетите некогаш Англија еве што можете да сретнете таму…

Повеќе →

ВИДЕО: Уличен нок-аут

Дечкото со белите ракавици е професионален екс боксер. Тој за најмен за некоја кампања од избегнува удари од случајни улични минувачи кои би сакале да го предизвикат. Поради некоја причина, еден турист станал многу самоуверен и му дозволил да удира и тој.  Лоша одлука…

Повеќе →

СУПЕРАВТОМОБИЛ: Ferrari Sergio Concept

Ferrari Sergio Concept – максимална брзина 320км/час…

Повеќе →

ФОТО: Најпознатите игри на 80-те

Најпознатите игри на 80-те …

Повеќе →

Седум начини како да заштедете струја во вашето домаќинство

Седум начини како да заштедете струја во вашето домаќинство: Повеќе →

ФОТО: Изуми кои би го олесниле вашиот живот

Изуми кои би го олесниле вашиот живот…

Повеќе →

ВИДЕО: Магионичарот Динамо не е од оваа планета

Можете ли да им верувате на своите очи? Многумина неможат.

Повеќе →

ВИДЕО: Ова е најтажниот човек на Светското првенство во фудбал

Ова е најтажниот човек на Светското првенство во фудбал…

Повеќе →

ВИДЕО: Куче се заглави во фриждер

Пробувајќи да го земете пивото, кучето се заглави во фриждерот…

Повеќе →

Топ 25 најбогати луѓе во светот

Ова се најбогатите луѓе во светот…

Повеќе →