Category: Занимливости

Топ 25 најбогати луѓе во светот

Ова се најбогатите луѓе во светот…

Повеќе →

Тип на денот 1-х-2 за недела, 29 јуни

FC Belshina Bobruisk – FC Bate Borisov – 2 Повеќе →

ВИДЕО: Нешто интересно на пазарот – конзервиран хамбургер

Си купуваш конзерва, топла вода, и вуала…хамбургер…

Повеќе →

Најдобрите фотографии од ,,National Geographic” -дел 2

Најдобрите фотографии од ,,National Geographic”…

Повеќе →

Куче прославува гол на Светското првенство во фудбал

Куче прославува гол на Светското првенство во фудбал Повеќе →

Последните зборови на познати личности кажани на смртната постела

Еве кои биле Последните зборови на познати личности кажани на смртната постела…

Повеќе →

Страшна скриена камера: Куклата Чаки оживеа!

Ваква скриена камера може да направат ,,лудите” Бразилци…

Повеќе →

Фотографии направени во вистинскиот момент

Фотографии направени во вистинскиот момент…

Повеќе →

ВИДЕО: Најлошото слободно фрлање досега на Тони Паркер

Најлошото слободно фрлање досега на Тони Паркер…

 

 

ФОТО: Интересни несекојдневни ситуации

Вакви нешта не се гледат секој ден…

Повеќе →