Category: Струмичко ќоше

Струмица низ времето

Драги и почитувани сонародници, светски интелектуалци и универзитетски професори, билионерски инвеститори,продуценти и уметници од секоја бранша… Свртете го светскиот глобус,фокусирајте го погледот во источниот дел од Македоија и доближете се до градот кој наликува на митски потонатата Атлантида- историскиот Астраион,латински наречен Тивериопол- современа Струмица. Дојдете, видете, проценете!!! Повеќе →