Првото новороденче во 2020 година во Струмица е девојче

Првото новороденче во новата 2020 година во Струмица е девојче. Породувањето го извршил струмичкиот гинекологот д-р Москов.Градоначалникот на општина Струмица, Коста Јаневски нешто по полноќ го посети првото бебе родено во Струмица.DSC_3352

Comments are closed.

bilbord