Селекторот на младинската У-19 Репрезентацијата Астрит Мерко упати повик до Николова и Велкова од ЖФК Тиверија Струмица

Младинската У-19 Репрезентација на Македонија има собир во Дојран од 19 до 23 Август.

FB_IMG_1566295844295
Селекторот на младинската У-19 Репрезентацијата Астрит Мерко упати повик до Ивана Николова и Сара Велкова од ЖФК Тиверија Струмица

Поради мала повреда Сара Велкова не присуствува на собирот во Дојран, истакнаа од ЖФК Тиверија Струмица на нивната официјална фесјбук страница.

Comments are closed.

bilbord