На денешен ден пред 97 години е формирана ФК Беласица

На денешен ден во 1922 година беше формирана гордоста на Струмица, ФК Беласица. 97 години историја и традиција.

ФК Беласица - лого

Среќен роденден ФК Беласица!

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o