ВИДЕО: Како да излупите јајце за 3 секунди без да го допрете?

Ова е корисен трик за секој ден, а посебно за Велигденские празници.

Се што треба данаправите е да наполните само една чаша со вода и да го ставите јајцето во него за и тој дел од подготовката да помине „безболно“.

Видеото ќе ви помогне да го научите кујнскиот трик кој ќе ви го олесни животот:

 

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o