Видео: Неверојатно! Предметите се лепат за него како магнет!

Запознајте го Етибар Елкјев, човекот кој има неверојатна моќ предметите да се лепат за неговото тело како магнет.

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o