Четири знаци дека се сеќавате на вашиот претходен живот

Дали ви се случило да доживеете дежа ву? Дали сте погледнале некого прв пат и сте се почувствувале како да го познавате многу долго време? Прочитаје кои се четирите знаци дека се сеќавате на вашиот минат живот:

pastlives

Знак број 1 – Имате чувство дека нешто ви е неверојатно познато, но не можете да објасните зошто. Таа сензација што се чувствуваме ја објаснуваме како déjà vu – како веќе некого многу порано да сте го запознале или како нешто веќе да сте виделе многу одамна.

Знак број 2 – Чувствуваме поврзаност со некои историски култури и луѓе. Дали ви се случило некои луѓе или култури ве привлекуваат на некаков посебен начин, а сепак не ви се доволно познати? Сето тоа е некаква трага. Ако сте способни нешто да учите значајно побрзо од останатите околу вас, со значајно помалку труд, тоа можеби говори дека некогаш можеби сте биле таму или сте го говореле тој странски јазик.

Past-life-clock

Знак број 3 –  Чувствувате дека некој е ваша “сродна душа”.  Често се случува да патувате низ многу различни животи со потполно иста група на души. Можеби врските се менуваат од живот во живот, но душите се исти. На пример, вашата прабаба може да се реинкарнира во ваша внука. Надгледувајќи ги сите овие нешта на ваков начин, ние никако не ги губиме оние кои ни се драги, туку со нив ќе се пресретнеме подоцна на другиот свет, или можеби повторно на овој, поради реинкарнација.

Знак број 4 – Сонувате сoништа кои се толку реални што не сте сигурни и дека воопшто сте ги сонувале. Тоа исто таа може да биде сеќавање за минатиот живот. Сеќавањата на минатиот живот може да се интерпретираат како некои симболи, нешто што ние сега може да го разбереме како јасна порака.

3.30-past-life

 

 

Comments are closed.

bilbord