Тестирај се: Што си бил во претходниот живот?

Доста е застапено мислењето во одредени религии дека сите имаме претходни животи, животи кои сме ги живееле пред овој сегашниот. Уште поважно е што се вели дека тие животни искуства влијаат и на овој живот. Верувале или не, погледнете го овој забавен тест и проверете што сте биле во преходниот живот. 

https://www.youtube.com/watch?v=3N4A5trm-e0

Comments are closed.

bilbord