ФОТО: Некогаш најдебел, но денес најголем заводник

Натан Хјуит е 23-годишен маж на чие тело секоја жена ќе остане без здив. Но, не секогаш тој предизвикувал такви рекации, особено не во неговиот пубретет, кога тој има 146 килограмие и бил мета на потсмев.

d12

Ќе може да видете од фотографиите дека многу и не сакал да се фотографира. Но еден ден, тој одлучил да се промени, и во тоа успеал. Тој започна со ригорозни диети, а во 19-та година тој бил подложен на хируршка интервенција за елиминирање на вишокот на кожа.

d2

Тој со голема упорност и желба за промена имал и интензивни тренинзи, со што на крај успеал да загуби 76 килограми и сега ужива додека се фотографира.

 d4 d5 d6 d7

d8

d9

 

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o