14 фотографии кои докажуваат дека растењето брада ве прави поатрактивни

Неверојатно е како растењето на брада може комплетно да ве трансформира во сосема друга личност. Брадата може да направи да изгледате поатрактивно, помажествено или мистериозно. Еве 14 примери на славни личности кои што растењето брада ги направи да изгледат посекси:

561055-R3L8T8D-650-afflek 561105-R3L8T8D-650-backham 561155-R3L8T8D-650-beard 561205-R3L8T8D-650-brosnan 561255-R3L8T8D-650-clooney 561355-R3L8T8D-650-cuper 561405-R3L8T8D-650-gibson 561455-R3L8T8D-650-hardy 561505-R3L8T8D-650-jackman 561555-R3L8T8D-650-jake2 561605-R3L8T8D-650-leo 561655-R3L8T8D-650-pattinson 562155-R3L8T8D-650-shaya 562205-R3L8T8D-650-washington

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o