Како изгледа кога најнискиот човек на светот ќе се сретне со највисокиот?

Дали сте размислувале како изгледа кога најнискиот човек на светот ќе се сретне со највисокиот? Глетка која нема да ве остави рамнодушни!

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o