ФОТО: Како зависноста од мобилен телефон ви го уништува животот

Има луѓе кои го проверуваат својот мобилен исто толку често колку што трепкаат или дишат, како тоа да им станало дел од нивниот дневен физиолошки процес, без кој едноставно би ги снемало. За оние кај кои останало барем малку самосвест,  погледнете ги овие фотографии од французинот Антоан Грегер и свестете се дур не е предоцна! 

256755-650-1447275743screens-stealing-soul-sur-fake-antoine-geiger-20 256805-650-1447275743screens-stealing-soul-sur-fake-antoine-geiger-23 256855-650-1447275743screens-stealing-soul-sur-fake-antoine-geiger-25 256905-650-1447275743screens-stealing-soul-sur-fake-antoine-geiger-27 256955-650-1447275743screens-stealing-soul-sur-fake-antoine-geiger-28 257005-650-1447275743screens-stealing-soul-sur-fake-antoine-geiger-30 257055-650-1447275743screens-stealing-soul-sur-fake-antoine-geiger-31

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o