Бугарската сензација Криско во петок гостува во клуб Платинум

Клуб Платинум со огромно задоволство ве кани на неверојатен спектакуларен настан на Бугарската ХипХоп сензација #КРИСКО. Зборови за него не се потребни , ваше е да резервирате на време и да бидете дел од уште една приказна исполенета со многу моменти и мигови. 49528620_10156809062779043_334060898425503744_n
Резервации и инфо: 070/639-526 Иван Гога
078/765-262 Дони Шилинов.

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o