13 фотографии кои идеално ја доловуваат убавината на Струмица

Можеме слободно да се пофалиме дека живееме во еден од најубавите градови во Македонија. Во продолжение погледнете 13 фотографии кои идеално ја доловуваат убавината на Струмица:

1226149 1226453 1493959 3977272 4368152 5495742 6047593 6127350 6367522 11392698 41614740 55146719 55146766

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o