Тест за жени: Која е вашата идеална тежина?

Според тоа колку сте високи и каква градба на телото имате, проверете која треба да е вашата идеална тежина:

tabela-spored-visinata-koja-e-vashata-idealna-tezina-1

Comments are closed.

Capture